Technológia

Tevékenységünk során alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy csak olyan berendezésekkel dolgozzunk, amely világszínvonalú, és az üzembe helyezés időpontjában a lehető legújabb. Az ipari technológia és elektronika olyan gyorsan változik és fejlődik, hogy mindig csak a legújabb termékek biztosítják 1-1 szolgáltató részére, hogy ne maradjon le az élvonaltól. Ez a fejlődés természetesen kiemelkedően vonatkozik az egészségügyi ellátásban használatos berendezésekre. Így esett választásunk a kezelések megkezdésekor a Philips Litho Diagnost ME típusú berendezésére, illetve az érvizsgálatoknál a szintén a Philips által gyártott Integris CV 12-es berendezésre.


PHILIPS Lithodiagnost ME

A PHILIPS Medical Systems az ESWL technológia megteremtése óta úttörő szerepet játszik a vese-, epekőzúzásban, illetve az ortopédiai felhasználás területén.
A PHILIPS által kifejlesztett elektrohidraulikus lökéshullám generálás elvén elsőnek kialakított Philips HM3 vesekőzúzó berendezést a szakma azóta is a "Golden standard" jelzővel illeti.
Ezen elv - a víz alatti szikrakisüléssel létrejövő lökéshullám - továbbfejlesztett új generációs képviselője a PHILIPS Lithodiagnost ME.