Cégismertető

Társaságunk az 1994-ben alakult Yuppie-Cassandra Bt. jogutódjaként 2000-től tevékenykedik az egészségügyi ellátás területén.


ESWL - Testen kívüli, külső keltésű lökéshullámmal történő vesekőtörés

Kezdetektől fogva egyik fő tevékenységünk a veseköves betegek ESWL kezelése, melyet az ország több nagyvárosában végzünk mobil lithotriptereinkkel, orvosaink és technikusaink szakszerű közreműködésével. A növekvő igények hatására, a betegek magas színvonalú ellátása érdekében mind a berendezéseket szállító gépjárműveink, mint az ellátást biztosító gépparkunk is folyamatosan bővül és újul.

Az eltelt évtizedek alatt partnereink, az ESWL kezelésre szerződött kórházak sora is bővült, így mostanra éves szinten átlagosan 1500 beteget látunk el szakembereink segítségével. Jelenleg az alábbi Kórházak urológiai osztályain végzünk kezeléseket:


  • J.N.Sz. Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet, Szolnok
  • Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet, Budapest
  • Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Cegléd
  • Kátai Gábor Kórház, Karcag
  • Szent Erzsébet Kórház, Jászberény

Ezen felül a fővárosi Szent János Kórház urológiai osztályának munkatársai részére biztosítjuk az egyik lithotripterünket heti rendszerességgel.


További gyógyítási módszerek vesekövesség esetén

Az ESWL kezeléseket eredménytelenség, vagy a kő elhelyezkedése miatt az urológiai osztályok mind gyakrabban egészítik ki holmium lézerberendezésünk bérlésével, amelyhez igény szerint flexibilis ureteroscopot is adunk. Ezzel akár az alsó kehelyben lévő kövek is hatásosan kezelhetőek.


DSA – digitális szubtrakciós angiográfia és intervenciós radiológia

2002-től a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza kórházban működtetjük angiográfiás laborunkat. Az évek során többször korszerűbbre cserélt angiográfiás berendezéseink, a jó partnerkapcsolat és együttműködés a legjobb minőségű egyszer használatos orvosi eszközöket biztosító nagyvállalatokkal, igényesen felújított és komfortos laborkörnyezet mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy társaságunk jelentős változást ért el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei érrendszeri megbetegedések és azok kezelésének, illetve gyógyulási mutatóinak javulásában. Társaságunk a betegellátás számát tekintve ezen a területen az egyik legkiemelkedőbb az egész országban.

2004-től, szintén a Hetényi Géza kórház területén cégünk üzemelteti az érbetegségek kezelésében és megelőzésében fontos angiológiai ambulanciát, ahol perifériás ultrahang vizsgálatokat végzünk. Célunk, hogy ezzel a tevékenységgel is megelőzhessük, illetve korán felismerhessük az érbetegségek jeleit, és megfelelő útmutatást adjunk a betegeknek további kezelésükkel kapcsolatban.


2009-től újabb bővítés és paci nyitás eredményeként a ceglédi Toldy Ferenc Kórház- és Rendelőintézetben végezzük az érbetegek diagnosztikus vizsgálatát, illetve gyógyítását.


Több, mint két évtizedes szakmai múlttal a fekvő- és járóbeteg ellátásban

Társaságunk vezetősége és adminisztratív munkatársai a Miskolcon kialakított irodából hangolják össze a közreműködő technikusok, szakorvosok munkáját; a DSA laborokban az érsebészek és szakasszisztencia munkáját orvos-igazgató is segíti.

A minőségbiztosítás megteremtéséhez már a kezdetektől ISO minőségirányítási rendszert vezettünk be, jelenleg is az ISO 9001-es rendszer szerint működünk. Ez a nemzetközileg is elismert minősítés, kombinálva munkatársaink folyamatos továbbképzésével, a mindig modern eszközök, berendezések használatával együtt segített egy betegközpontú, magas színvonalú és stabil működés elérésben és megtartásában.

Amellett, hogy továbbra is aktív résztvevői kívánunk lenni a magyar egészségügyi ellátásnak, terveink között szerepel, hogy jelenlegi tevékenységeinkkel a lehető legtöbb kórházban segíthessünk, valamint, hogy szolgáltatásaink körét a humán egészségügyi ellátás más területeire is kiterjesszük.