Cégismertető

Társaságunk, mint a Yuppie-Cassandra Bt. jogutódja 1994. december 19-én alakult, 21,5 millió forint törzstőkével. Tevékenysége alapvetően orvosi tevékenység, ezen belül járóbeteg-ellátás, fekvőbeteg-ellátás, és egyéb humánügyi tevékenység. Orvos-igazgató Dr. Dajka Miklós. A társaság ügyvezetője Dr. Argayné Úri-Szabó Zsuzsanna.

Társaságunk 2000-től folyamatosan tevékenykedik az egészségügyi ellátás területén. Ebben az évben vásárolta meg első Philips Litho Diagnost ME típusú vesekőtörő berendezését is. A készülékkel az ország több nagyvárosában végzünk egészségügyi szolgáltatást a kórházak urológiai osztályain. Mobil berendezések révén a készülékeket technikusaink egy Mercedes Sprinter teherautóba szerelve szállítják a kezelés helyszínére, ahol üzembe helyezés után megtörténik a betegek ellátása.

A növekvő igények hatására, a betegek magas színvonalú ellátása érdekében 2004-ben vásároltuk meg a második Philips típusú berendezést, illetve a hozzá szükséges gépjárművet. Ekkorra már az ország több nagyvárosában is jelen voltunk, mint Szolnok, Salgótarján, Berettyóújfalu, Szekszárd, Zalaegerszeg, Budapest. Célunk természetesen az volt, hogy berendezésünk mind több olyan helyre eljusson, ahol ez idáig nem volt lehetőség a veseköves betegek ilyen jellegű kezelésére. Természetesen ehhez szükség volt arra is, hogy a berendezésünk megbízhatóan, naprakészen üzemeljen, illetve megfelelő orvosi háttér is rendelkezésre álljon. Ezért 2000-től folyamatosan társaságunk alkalmazásában állt Dr. Safadi Habib urológus főorvos, aki több éves szakmai tapasztalattal rendelkezett, illetve több nagyváros kiemelkedő urológusa felügyelte tevékenységüket. A berendezésre 365 napra szóló magas színvonalú szerviz szerződést kötöttünk.

Fenti munkánk eredményéül 2002. év folyamán tovább bővült a szerződött kórházak sora, így már a Budapesti Péterfy Sándor utcai kórházban illetve Cegléden is jelen voltunk. A kezdeti gép-bérbeadás mellett folyamatosan törekedtünk arra, hogy a kórházakkal a komplex egészségügyi szolgáltatásra szóló szerződéseket kössünk. 2002. év végétől társaságunk tevékenysége új profillal bővült, miszerint jelentős előkészítő munka után a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza kórházban átvettük működtetésre az elavult angiográfiás labort. Projektünk keretében társaságunk teljes mértékben felújította az ott működő régi labor-helyiséget, és a világon is egyedülállóan magas színvonalú, új angiográfiás készüléket helyezett üzembe, amelyet Philips Magyarország Kft-től vásárolt. A készülékkel és a Dr. Dajka Miklós radiológus főorvos által vezetett teammel társaságunk jelentős változást ért el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei érrendszeri megbetegedések és azok kezelésének ill. gyógyulási mutatóinak javulásában.

2004 második felétől cégünk üzemelteti szintén az érbetegségek kezelésében és megelőzésében fontos angiológiai ambulanciát, szintén a Hetényi Géza kórház területén. Célunk, hogy ezzel a tevékenységgel is megelőzhessük, illetve korán felismerhessük az érbetegségek jeleit, és megfelelő útmutatást adjunk a betegeknek további kezelésükkel kapcsolatban.

A társaság jelenlegi alkalmazotti létszáma 18 fő, mely az alábbiak szerint tevődik össze:
  • Ügyvezető Igazgató: 1 fő
  • Műszaki igazgató: 1 fő
  • Intervenciós Radiológus főorvos: 1 fő
  • Pénzügyi vezető: 1 fő
  • Minőségirányítási vezető: 1 fő
  • Titkárnő: 1 fő
  • Technikusok: 4 fő
  • Röntgenasszisztens: 6 fő
  • Adminisztrátor: 1 fő
  • Beteg hordó: 1 fő