Újdonságok2020-11-02
Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Társaságunk a jelenlegi veszélyhelyzetben is készen áll a sürgős beavatkozások elvégzésére. Önök és munkatársaink védelme érdekében ősztől a korábbiaknál is szigorúbb higiénés előírások vannak érvényben.


koronavirus

Berendelt betegeink minden esetben egyeztetett időpontra érkeznek a beavatkozásra, így a vírusjárvány miatti veszélyhelyzet alatt sem kell tartani a fertőzésveszélytől, illetve, esetleges várakozás idején a várókban biztosított a betegek közötti megfelelő távolság.

Munkatársaink maszkot viselnek, és természetesen, mint eddig is mindig, minden beteg után fertőtlenítik a felületeket, valamint kizárólag kesztyűben dolgoznak.

A kilincseket óránként fertőtlenítjük.

A kezelőhelyiségekben légtisztító berendezés működik.

Érkezéskor és távozáskor is valamennyi betegünket megkérünk a kihelyezett kézfertőtlenítő használatára.

Minden új és kontrollra jelentkező beteget kikérdezünk az általános állapotáról, különös tekintettel a lázra, hőemelkedésre, egyéb gyanús tünetekre.

Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget kívánunk!2018-11-26
Együttműködésben a Szent Erzsébet Kórházzal

Együttműködés a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházzal

2018. novemberében újra bővült ESWL szolgáltatási területünk: a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban is elérhetővé vált a veseköves betegek szinte fájdalommentes kezelése Siemens Modularis berendezésünkkel. 2018. november 26-án egy rövid bemutató kezelés alkalmával ismerkedhettek meg az érdeklődők a beavatkozás részleteivel.

Bemutató kezelés

Az eseményt a Jászsági Térségi Televízió is rögzítette, erről szóló tudósításukat az alábbi linken tekinthetik meg:


Vesekőzúzó kezelés bemutatása

2017-09-30
Támogatásban részesültünk

Mobil terápiás eszközök beszerzése az Avas Egészségügyi Centrum Kft-nél

Társaságunk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Széchenyi 2020

A fejlesztés eredményeképpen a társaság kapacitásai nagy mértékben nőnek, így az ellátható betegek száma is ugrásszerűen emelkedik. A betegszám emelkedésével arányosan nő a társaság bevétele is.


Olvassa el megújulásunk részleteit!2011-03-22
Cegléd DSA

Társaságunk 2009 márciusában megnyitotta a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelő Intézetben második DSA laborját.

Társaságunk 2009 márciusában megnyitotta a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelő Intézetben második DSA laborját. Az újonnan megnyílt műtő saját személyzettel, de a nagy múltú szolnoki DSA labor felügyelete alatt kezdte meg működését. A magasan képzett szakorvosi és asszisztensi személyzet hamar elsajátította a labor működéséhez nélkülözhetetlen legmodernebb gyógyítási módokat így mára önálló egységgé vált Dr. Petrik Gábor szakorvos vezetésével.

Cegléd DSA

Társaságunk felszerelte a labort az egyik legmodernebb DSA készülékkel. A GE berendezés Magyarországon az egyik legszélesebb körben használt sebészeti képerősítő illetve DSA berendezés. Nagy tapasztalatot szerzett mérnök gárda biztosítja a zavartalan működést a hét minden napján.

Laborunkat felkereshetik: