Újdonságok

2019-05-02
Munkatársat keresünk!

Orvos munkatársat keresünk

Várjuk jelentkezését!
17 éves szakmai múlttal rendelkező szolnoki magán angiográfiás laborunkba keresünk radiológus kollégát intervenciós radiológus munkakörbe. Leendő kollégánk napi diagnosztikai vizsgálatokat, illetve intervenciókat is végez, készenlétet lát el. Színvonalas munkakörnyezettel, Európában elérhető legmodernebb eszközökkel, magas szakmai kihívássokkal várjuk, kiemelt bérezéssel, egyéni juttatásokkal. Elvárás: a szakmában eltöltött legalább 3 év gyakorlati tapasztalat.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal az alábbi e-mail címen lehetséges: info@avaseucentrum.hu

Érdeklődését diszkréten kezeljük.


2018-11-26
Együttműködésben a Szent Erzsébet Kórházzal

Együttműködés a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházzal

2018. novemberében újra bővült ESWL szolgáltatási területünk: a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban is elérhetővé vált a veseköves betegek szinte fájdalommentes kezelése Siemens Modularis berendezésünkkel. 2018. november 26-án egy rövid bemutató kezelés alkalmával ismerkedhettek meg az érdeklődők a beavatkozás részleteivel.

Bemutató kezelés

Az eseményt a Jászsági Térségi Televízió is rögzítette, erről szóló tudósításukat az alábbi linken tekinthetik meg:


Vesekőzúzó kezelés bemutatása

2017-09-30
Támogatásban részesültünk

Mobil terápiás eszközök beszerzése az Avas Egészségügyi Centrum Kft-nél

Társaságunk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Széchenyi 2020

A fejlesztés eredményeképpen a társaság kapacitásai nagy mértékben nőnek, így az ellátható betegek száma is ugrásszerűen emelkedik. A betegszám emelkedésével arányosan nő a társaság bevétele is.


Olvassa el megújulásunk részleteit!2011-03-22
Cegléd DSA

Társaságunk 2009 márciusában megnyitotta a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelő Intézetben második DSA laborját.

Társaságunk 2009 márciusában megnyitotta a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelő Intézetben második DSA laborját. Az újonnan megnyílt műtő saját személyzettel, de a nagy múltú szolnoki DSA labor felügyelete alatt kezdte meg működését. A magasan képzett szakorvosi és asszisztensi személyzet hamar elsajátította a labor működéséhez nélkülözhetetlen legmodernebb gyógyítási módokat így mára önálló egységgé vált Dr. Petrik Gábor szakorvos vezetésével.

Cegléd DSA

Társaságunk felszerelte a labort az egyik legmodernebb DSA készülékkel. A GE berendezés Magyarországon az egyik legszélesebb körben használt sebészeti képerősítő illetve DSA berendezés. Nagy tapasztalatot szerzett mérnök gárda biztosítja a zavartalan működést a hét minden napján.

Laborunkat felkereshetik: